Inspiration til dit bryllup

Bryllupper er kendt for deres farverige fester med dans, musik, overdådige outfits og masser af lækker, veltilberedt mad. Som oftest hjælpes familien ad med at arrangere og afholde brylluppet. Det er ikke unormalt, at der deltager langt over hundrede mennesker, så det kan være rart at få noget hjælp. Er du i tvivl om, hvordan du bedst muligt underholder og kræser for dine gæster, kan du finde inspiration her på siden til både perker bryllupper og danske bryllupper.

Brug for flotte bryllupsbilleder?

Inspiration til dit bryllup

Bryllupsmenuen

Mad spiller en vigtig rolle ved bryllupper. Der er dog ikke tradition for at sidde ved faste pladser og få serveret mad af tjenere. I stedet arrangeres der som oftest en overdådig buffet med traditionelle egnsretter. Der er typisk frie pladser, og gæsterne kan således flytte sig rundt, som de ønsker og nå at tale med mange forskellige mennesker i løbet af aftenen. I buffeten vil der traditionelt være både varme og kolde retter samt et væld af lækkert tilbehør og dyppelse. Det er en god idé at forberede en del af maden før festen.

https://weddingcompany.dk

Bryllupsmenuen

Underholdning til brylluppet

Musik og dans er et must til bryllup. Har du familiemedlemmer, som kan spille musik, kan du spørge, om de har lyst til at underholde i løbet af aftenen. Alternativt kan du hyre et orkester og eventuelt en DJ, som kan sørge for masser af god musik hele natten. Et dansegulv er også uundværligt.

Har du begrænset med plads, kan du eventuelt planlægge at flytte en del af bordene til side efter spisningen for på den måde at få plads til dans. Der er ikke tradition for lange taler under maden, til gengæld er det ikke usædvanligt, at musikalske venner og slægtninge sørger for underholdning i løbet af aftenen.

Læs også: